Dole 과일농장
과일을 맛있게 먹어 보아요~
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방명록
I believe what you posted made a lot of sense.
But, consider this, what if you typed a catchier title?
I am not saying your content isn't good, but suppose you added something that grabbed people's attention? I mean Dole 과일농장
is kinda boring. You should peek at Yahoo's home page and watch how they create post titles to get viewers to open the links.
You might try adding a video or a picture or two to get readers
interested about everything've written. Just my opinion, it would bring your blog a little bit
more interesting.
Thanks for finally writing about >Dole 과일농장
<Loved it!
바나나와 농약에 대해 알아보다 여기까지 왔는데요. 유기농 바나나는 재배시에는 유기농으로 키워지는 건 알겠는데 한국까지 운송되어 실제 구입까지의 과정은 어떻게 되나요? 보통 방부제에 담궈서 온다는 둥, 후숙을 위해 안 좋은 물질을 사용한다는 둥 말이 많거든요. 정말 궁금해요. 유기농 바나나는 식탁에 올려질때까지 나쁜 물질을 전혀 사용하지 않나요?
스킨 색깔이 화사해졌군요 ^^
관심 감사드립니다 ㅋㅋㅋ
아주 좋은 블로그가 정말 좋아 ~